Kurzhocherhitzung (d.) definities

Zoek op

kurzhocherhitzung (d.)

kurzhocherhitzung (d.) logo #10942Een vinifcatiemethode voor het produceren van rode wijn. Een vorm van Maischeerhitzung waarbij gekneusde blauwe druiven gedurende 2 tot 4 minuten worden blootgesteld aan een temperatuur van 80 graden Celsius, waarna deze massa nog eens gedurende 4 tot 12 uur op een temperatuur van ca. 45 graden Celsius wordt gehouden om een maximale kleurextractie ...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10942

kurzhocherhitzung (d.)

kurzhocherhitzung (d.) logo #10942Een vinifcatiemethode voor het produceren van rode wijn. Een vorm van Maischeerhitzung waarbij gekneusde blauwe druiven gedurende 2 tot 4 minuten worden blootgesteld aan een temperatuur van 80 graden Celsius, waarna deze massa nog eens gedurende 4 tot 12 uur op een temperatuur van ca. 45 graden Celsius wordt gehouden om een maximale kleurextractie ...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10942
Geen exacte overeenkomst gevonden.